Nu kan du også støtte os via MobilePay!

Teaser3

Vi vil så gerne fortsætte vores arbejde med at samle penge ind til forskning i brystkræft, lige nu er der samlet 12.697.207,- kr. ind. og med dit bidrag & adresse kan vi fortsætte det gode arbejde, og det RYKKER! I fonden A Race Against Breast Cancer gør vi virkelig en forskel! Læs om alle de projekter her på vores websitet som vores forskere arbejder med.

ALT vi samler ind går 100% ubeskåret til forskning i brystkræft.

Så let er det at støtte os:
 
Via MobilePay: Tast mobil 60 71 83 70 indsæt 200,- kr. og HUSK at tilføje din adresse i beskedfeltet (ellers tæller det ikke).

Senest den 1. oktober 2015 skal fonden have 100 personer til at indbetale et beløb på mindst 200 kr til fonden samt skrive deres adresse til os ***. Dette er lovpligtigt for at vi kan opretholde fonden.

Skriv dit fulde cpr. nr. samt navn og adresse på netbank indbetalingen. Når dit cpr. nr. står på indbetalingen, kan hele beløbet trækkes fra i skat. Vi sørger for at indberette beløbet, men du skal selv gemme kvittering for indbetalingen.

Bankoverførsel (læs mere herunder).
Du kan vælge at overføre 200,- eller mere til vores bankkonto eller lav en fast årlig indbetaling på 200 kr.  løbende over de næste for eksempel 10 år. Fondens kontonummer er: 3667 3204332274.Skriv dit fulde cpr. nr. samt navn og adresse i forbindelse med indbetalingen. Når dit cpr. nr. står på indbetalingen, kan hele beløbet trækkes fra i skat. Vi sørger for at indberette beløbet, men du skal selv gemme kvittering for indbetalingen. *** Lovgivning paragraf 8a betyder, at minimum 100 personer årligt skal indbetale et beløb på mindst 200 kr. til A Race Against Breast Cancer for at vi kan være paragraf 8a godkendt. At være en paragraf 8a godkendt fond, som A Race Against Breast Cancer, betyder en blåstempling i forhold til donationer og virksomhedssponsorater samtidig med, at bidragsydere kan trække donationen fra i skat.

Vi takker af hjertet!

.